Geke Beckerman

Hoi! Leuk dat je op deze pagina kijkt, waarop wij ons als Verloskundig Coaches graag aan je voorstellen. Zo krijg je een beetje een beeld wie we zijn en wat we doen, en kun jij kiezen door wie je graag gecoacht zou willen worden.

Ik ben Geke en ik werk als verloskundige bij Zuiver Verloskundigen in Ede. Als aanvulling op mijn werk als verloskundige heb ik de training ‘Coachend Luisteren voor Verloskundigen’ gevolgd bij Arjenne Hoeksema, ervaren verloskundige & coach in Delft e.o.  Als verloskundige weet ik als geen ander hoe zwanger zijn niet alleen een fysiek, maar ook een mentaal proces is. Ik gun het elke vrouw om met vertrouwen in haar zwangerschap, bevalling en kraambed te staan en draag met coaching graag bij aan jou groei richting het moederschap.

Je kunt bij mij terecht met coachvragen gerelateerd aan de zwangerschap of het (aanstaand) moederschap. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als omgaan met emoties of fysieke klachten, spanning richting de bevalling, omgaan met verwachtingen van anderen, etc. Soms is je coachvraag nog niet helemaal duidelijk, dat geeft niet. Laten we samen kijken hoe ik je het beste kan helpen.

Ik ben niet geschoold in EMDR of andere traumaverwerking. Hiervoor kun je bij een van de andere verloskundig coaches terecht. Coachgesprekken vinden plaats op onze praktijk, aan de Willem de Zwijgerlaan 1a in Ede. Wil je eerst eens kennis maken? Dat kan ook. Stuur dan even een mailtje naar geke@gbverloskundige.nl

Graag tot ziens!
Geke

MAIA verloskundigen

Willem Pijperlaan 3, 6711 EP Ede

2023 MAIA verloskundigen