Gerjanne Vrielink

Graag stel ik me even voor;

Ik ben, net als mijn collega's op deze site, verloskundige en coach.

Na mijn afstuderen in 2000 ben ik als verloskundige aan het werk gegaan. Al snel kwam de behoefte om meer kennis en vaardigheden op te doen om zwangeren en hun partner te ondersteunen bij vragen, onzekerheden en traumatische gebeurtenissen.

Zwangerschap, bevalling, het kraambed en ouderschap zijn momenten in ieders leven van grote verandering. Vele emoties van vreugde, twijfel en verdriet kunnen langskomen.

Ik heb bij Ametist de coachopleiding gevolgd in 2012. Een jaar later heb ik bij Diana Koster de training partusverwerkingsspecialisten gevolgd. Deze training heeft mij nog enthousiaster gemaakt om vrouwen en/of hun partner extra te ondersteunen.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen, van een luisterd oor tot traumaverwerking met EMDR. Ik werk vanuit de overtuiging dat iedereen zelf het vermogen heeft om antwoorden en oplossingen te zoeken. Daarbij soms even een duwtje in de rug of een spiegel nodig heeft, die je verder kan helpen.

Zoals de titels van boeken van Diana Koster, "Perfecte moeders bestaan niet en perfecte bevallingen bestaan niet"aangeven is niemand perfect. Ook ik leer elke dag van alle vrouwen, hun partner en de collega's waarmee ik werk.

Mochten we samen tot de conclusie komen, dat andere zorg passender is, dan kan ik je doorverwijzen naar mijn collega's. Iedere met hun eigen specialisatie.

De coaching geef ik op de verloskundigenpraktijk "De Bakermat". Mocht je het prettiger vinden, wanneer ik bij je thuis kom, dan ik dat zeker bespreekbaar.

Neem gerust contact op via de praktijk; 0317-411971 of info@verloskundigenwageningen.nl.

 

 

 

 

MAIA verloskundigen

Willem Pijperlaan 3, 6711 EP Ede

2024 MAIA verloskundigen